1. Olet täällä:
 2. Kaikki työpaikat maailmanlaajuisesti
 3. Gigajob Suomi
 4. FAQ konsulteille
 
 

FAQ konsulteille

Vastaa kysymyksiin koskien Gigajobin käyttöä asiakkaidesi palvelussa

spacer Voivatko rekrytointiyritykset käyttää Gigajobia ILMAISEKSI?
spacer Kyllä, pitää paikkansa. Voit käyttää Gigajobia ilman, että sinun täytyy maksaa penniäkään. Gigajobin Basic-ilmoitukset ovat aina maksuttomia. Lisäksi tarjoamme Comfort ja Premium -ilmoituksia pientä maksua vastaan. Lue lisää Gigajobin tuotelistasta.
spacer Saanko julkaista niin monta ilmoitusta kuin haluan Gigajobissa?
spacer Kyllä! Tällä hetkellä meillä ei ole mitään rajoituksia, kunhan vain noudatat sääntöjämme.
spacer Lue työpaikkailmoituksia koskevat säännöt!
spacer Kauanko ilmoitukseni ovat aktiivisia?
spacer Kaikki Gigajob-ilmoitukset ovat aktiivisia 30 päivää. Voit pidentää ilmoituksiesi aikaa klikkaamalla „Avoimet työpaikkani“ tai „CV:ni“. Comfort ja Premium -ilmoituksista sinun täytyy tehdä pieni lisämaksu, Basic-ilmoitukset ovat aina maksuttomia.
spacer Oho! Olen rikkonut sääntöjä ja tilini käyttö on kielletty. Mitä voin tehdä saadakseni uuden mahdollisuuden?
spacer Valitettavasti kielto on pysyvä. Parempi olisi ollut noudattaa spacer sääntöjä.
spacer Minulla on valtavasti ilmoituksia, joita haluaisin julkaista Gigajobissa. Onko mahdollista ladata kaikkia kerralla?
spacer Valitettavasti ei tällä kertaa.
spacer Olen uusi Gigajobissa - miten rekisteröidyn veloituksetta?
spacer Klikkaa "Rekisteröidy" sivun oikeassa ylänurkassa, täytä lomake ja lähetä. Saat sähköpostiin linkin. Klikkaa sitä - ja olet rekisteröitynyt.
spacer Miten Gigajob palvelee työkonsultteja?
spacer Kun olet rekisteröitynyt, voit julkaista kaikki ilmoituksesi veloituksetta. Niistä kiinnostuneet käyttäjät löytävät sinut helposti ja nopeasti Gigajobissa. spacer Ilmoita avoimia työpaikkoja
spacer Miten löydän työnhakijoita ja CV:itä?
spacer Vaihda "Etsi CV:itä" tilaan. Työnhakijoiden profiileja voi selata aloitussivun hakukoneilla. Kirjoita avoin työpaikka, jota tarjoat kenttään "Mitä?" ja paikka kenttään "Missä?" Klikkaa "Etsi CV:itä" ja saat näkyviin kaikki hakukriteereihin sopivat CV:t.
spacer Miten voin olla yhteydessä työnhakijaan?
spacer
 1. Lähetä yhteydenottopyyntö:
  Viestitä työnhakijoille, että olet kiinnostunut heistä. Lähetä työnhakijalle yhteydenottopyyntö klikkaamalla “Ota heti yhteyttä”. Näin kutsut työnhakijan katsomaan avointa työpaikkaasi.
 2. Miten he näkevät sen
  Yhteydenottopyyntösi toimitetaan työnhakijalle. He voivat joko hyväksyä tai hylätä sen. Tällä tavoin Gigajob turvaa työnhakijan ja työpaikasta ilmoittavan henkilöllisyyden alkuvaiheessa.
 3. Kun pyyntösi hyväksytään
  Kun työnhakija hyväksyy yhteydenottopyyntösi, yhteystiedot tulevat molempien osapuolien saataville. Yhteystiedot löytyvät "Omat yhteydenotot"-osioista. Myöhempi yhteydenpito jatkuu sähköpostitse.
spacer Ilmainen työpaikkavahti
spacer Et löytänytkään sopivaa tarjousta heti? Uusia ilmoituksia jätetään Gigajobissa jatkuvasti. Me voimme lähettää sinulle välittömästi sähköpostia, kun joku julkaisee työpaikkailmoituksen, joka sopii hakukriteereihisi. Gigajobin jokaisella sivulla oikealla puolella näet linkin "Tee hausta työpaikkavahti". Klikkaamalla hakusi tallentuu ja voimme lähettää sinulle viimeisimmät työpaikat ja CV:t heti, kun ne ilmestyvät. Palvelu on ilmainen ja sen voi peruuttaa milloin tahansa.
spacer Mikä olikaan salasanani?
spacer Klikkaa "Kirjaudu sisään" sivun oikeassa ylänurkassa ja seuraa linkkiä "Unohditko Gigajob-salasanasi?" Syötä sitten sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "Lähetä". Saat sähköpostiisi linkin uuden salasanan asettamiseen, jota klikkaamalla pääset antamaan uuden salasanan.
Tärkeää: Uusi salasana-linkki on voimassa vain 2 tuntia. Jos aikaraja ylittyy, sinun täytyy pyytää uusi sähköposti.
spacer Pyytämäni sähköposti uuden salasanan asettamiseen ei saapunut. Mitä voin tehdä?
spacer Toista sama menettely varmistaaksesi, että se todella onnistui: Klikkaa uudestaan "Kirjaudu sisään" (tai "Rekisteröidy") sivun oikeassa ylänurkassa ja seuraa linkkiä "Unohditko Gigajob-salasanasi?" Syötä sitten sähköpostiosoitteesi ja klikkaa "Lähetä". Varmista, että sähköpostiosoitteessa ei ole kirjoitusvirheitä. Sinun pitäisi saada sähköpostiisi linkki uuden salasanan asettamiseen. On mahdollista, että viesti menee roskaposteihin. Tarkista siis kansio, säädä asetukset tai anna toinen sähköpostiosoite.
spacer Miten voin vaihtaa tunnukseni (salasana/sähköpostiosoite)?
spacer You must be logged in to change any data. When you are logged in, you see "My Dashboard" in the top right corner of every Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option to change your password or email address.
spacer Miten voin rekisteröityä pois Gigajobista?
spacer You must be logged in to do that. Click on "MY Dashboard" in the top right corner of any Gigajob page. Please click it to get to your settings. There you'll find the option "Cancel Membership".
Note: You cannot login again after you cancel your Gigajob membership. Your data and ads will be permanently deleted.
spacer En löytänyt vastausta kysymykseeni.
spacer spacer Lähetä meille viesti. Gigajob-tiimi auttaa mielellään.
spacer Löysin bugin tai virheen.
spacer spacer Kirjoita meille. Gigajob-tiimi on aina valmis parantamaan palvelua ja sivustoa. Me arvostamme ideoita ja vinkkejä miten luoda Gigajobista entistä ehompi..
spacer Minulla on ehdotus palvelun parantamiseksi.
spacer spacer Kerro meille ideasi. Meillä on paljon hommaa, mutta iloitsemme huomatessamme, että käyttäjämme auttavat meitä parantamaan palvelujamme ja tekemään Gigajobista entistä paremman!