1. Olet täällä:
  2. Kaikki työpaikat maailmanlaajuisesti
  3. Gigajob Suomi
  4. Miten laatia toimiva työpaikkailmoitus?
 
 

Miten laatia toimiva työpaikkailmoitus?

Kerää vinkkejä miten laatia onnistunut työpaikkailmoitus

Epävarma työpaikkailmoitusta laatiessa? Meillä on muutamia hyviä vinkkejä, miten ilmoittaa avoimesta työpaikasta onnistuneesti ja löytää päteviä työntekijöitä Gigajobissa.

Jos ilmoitat avoimesta työpaikasta netissä on hyvä muistaa muutama asia. Päätavoite on auttaa työnhakijoita löytämään työilmoituksia helposti. Kun työnhakija on löytänyt ilmoituksesi ja ottanut yhteyttä, voit pyytää häntä lähettämään varsinaisen CV:n ja muut suositukset. Lue ohjeet ja tee työpaikkailmoituksestasi asiallinen ja ammattimainen:

spacer Työnimike
Tärkeää: mieti otsikko tarkkaan. Avainsanat, joita laitat otsikkoon yhdistetään työntekijöiden hakusanoihin. Pidä huoli, että käytät kaikkia tärkeitä avainsanoja otsikossasi. "Opetustyön" sijaan kirjoita "opettaja, yläaste, englanti, kemia". Otsikolla on paljon merkitystä!
spacer Kuvaus
  • Täsmennä työnkuvausta. Listaa työtehtävät selkeästi. Kerro yrityksestäsi ja/tai tiimistä, jossa uusi työntekijä tulee työskentelemään. Tämä auttaa työntekijää muodostamaan ensivaikutelman mahdollisesta tulevasta työpaikasta.
  • Seuraavaksi listaa vaadittavat pätevyydet. Tutkinnot ja muu osaaminen (kuten MS Office tai ajokortti), todistukset kursseilta, työpajoista, jne. Luettele myös ominaisuuksia, joita työntekijältä edellytät (tiimityöskentelijä, sosiaalinen, johtaja-ainesta). Nämä tarkennukset antavat selkeämmän kuvan työpaikasta. Älä jätä mitään pois.
  • Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, älä unohda kertoa minkälaisesta työsopimuksesta on kysymys. Mainitse tarjoatko kokopäiväistä vai osa-aikaista työtä, tuntipalkalla tai vain viikonloppuisin/iltaisin. Kerro muista työpaikan tarjoamista eduista. Nämä asiat ovat tärkeitä työnhakijalle.
spacer Logo
Yrityksen logo on kuin piste i:n päällä. Logon sisältävät työpaikkailmoitukset herättävät paremmin työnhakijoiden huomion ja saavat enemmän yhteydenottoja.

Seuraa vaiheita, kun ilmoitat avoimesta työpaikasta niin löydät työntekijöitä nopeasti. Onnea etsintöihin!

Gigajob-tiimi